Helpt bij problemen van kinderen door inzet van een therapiehond

Kindercoach Veldhoven

kindercoach Veldhovenkindercoach veldhovenkindercoach Veldhoven

Je ziet of merkt dat je kind niet lekker in zijn vel zit. Je kind ervaart problemen op school of in het gezin, heeft last van heftige emoties, of de communicatie gaat moeizaam. Je hebt van alles geprobeerd, maar de problemen blijven bestaan of ze worden erger. Een coachtraject helpt! 8 Sessies zijn al voldoende om een positieve verandering tot stand te brengen.

Je kind is niet het probleem, het ´probleem´ is het probleem.

De vraag is ook niet: hoe kan ik problemen kleiner maken?

De vraag is: Hoe kan ik mezelf groter maken?

Behoefte van het kind

Gedrag dat door ouders of leerkrachten als probleemgedrag gezien wordt, ontstaat vanuit een behoefte. Kinderen weten nog niet altijd hoe ze die behoefte op een goede manier kunnen vervullen. En dat is precies waar Hannes, Polleke en ik mee aan de slag gaan, zodat je kind zich gehoord en gezien voelt en in staat is grip te krijgen op eigen welbevinden. Een hele zorg minder!

home_ik home_kaatje home_hannes
Ik geloof in de eigen kracht van een kind, de IK kracht. Durven en mogen zijn wie je bent. Interventies die ik inzet zijn altijd gericht op leiderschap nemen. Moeder, oma, kindercoach, Animal Assisted Intervention Begeleider. Zonder oordeel. Als voormalig zeer ervaren leerkracht heb ik goede contacten op scholen. Hannes en Polleke, Australian Labradoodles, spiegelen en maken communicatie makkelijker. Hannes en Polleke maken het verschil! 🙂