Helpt bij problemen van kinderen door inzet van een therapiehond

Winst

WinstWinst169

Je kunt ervoor kiezen om te kijken naar kosten of naar de winst. Een kind dat zich NU gehoord en gezien voelt, voelt zich veiliger, leert sneller om helpende keuzes te maken en wordt een zelfverzekerd kind. Dat is van grote waarde voor de verdere ontwikkeling en toekomst van je kind.
Door daar een prijs voor te betalen, maak je een absoluut commitment om te doen wat nodig is en te krijgen wat je wil.

Het tarief voor een vrijblijvende intakesessie, waarin je kennis kunt maken met mijn manier van werken en waarin ik direct met je kind aan het werk ga, is € 90. 

Coachtraject: 8 sessies voor je kind en 2 oudersessies

Contact met ouders/ verzorgers vind ik heel belangrijk. Ik stuur een verslag na elke sessie en vind het ook belangrijk om elkaar te spreken. Daarom zijn er altijd twee sessies met ouders/verzorgers in het coachtraject opgenomen. 

 • sessie 1 t/m 4 voor je kind
 • oudersessie 1
 • sessie 5 t/m 8
 • oudersessie 2
 • 1 x coachwandeling met Hannes en Polle ter waarde van € 60 cadeau bij een volledig traject 
 • follow up na 6 weken

Ervaring leert, dat je al met 8 coachsessies krachtige resultaten boekt met je zoon of dochter. Het tarief voor de eerste helft van dit een-op-een traject is € 695. (sessie 1 tm/4 + oudersessie 1 ). Daar werken we aan bewustwording en fundering. Tijdens de oudersessie bekijken we de stand van zaken en krijg je informatie en handvatten om thuis mee aan de slag te gaan. Daarna gaan we, in overleg, door met inoefening en verinnerlijken van de nieuwe vaardigheden in de tweede helft van het coachtraject vanwege bewezen krachtige resultaten. Het tarief voor de tweede helft van dit een-op-een traject is € 695. (sessie 5 tm/8 + oudersessie 2) Inclusief:

 • 21% BTW
 • voorbereiding,
 • verslaggeving,
 • mailwisseling,
 • gebruik en uitleen van materialen,
 • 1 x coachwandeling met Hannes en Polleke bij een volledig traject (8 sessies + 2 oudersessies)

Coachwandelingen met Hannes en Polle zijn een zeer waardevolle aanvulling tijdens of na een coachtraject. We wandelen samen in dezelfde richting, dat praat heel ontspannen. Het zet  letterlijk en figuurlijk in beweging en ontspant, dat zorgt voor ruimte in je hoofd en in je hart. Daarnaast neemt de productie van stresshormonen af en wordt het stofje endorfine aangemaakt. Hierdoor, en doordat je wandelt met Hannes en Polleke, die zich tijdens het wandelen weer heel anders gedragen dan binnen de 4 muren van mijn huis, kun je makkelijker geleerde vaardigheden boven halen, of tot weer nieuwe ideeën en inzichten komen. Het tarief voor coachwandelingen met Hannes en Polleke van drie kwartier is € 60.                                                       

Skype/beeldbel/teams-sessies: Na een coachtraject is het ook mogelijk om skype- of (beeld)belsessies in te zetten. In een tijdsbestek 30 minuten ben je weer terug op koers. Waardevol dus. Het tarief voor een skype of beeldbelsessie is € 45.            

De meeste zorgverzekeringen vergoeden niet meer. Neem contact op met de praktijkondersteuner van de huisarts of met het generalistenteam van de gemeente of stad waar je woont, wanneer financiën oprecht een probleem vormen en zorgen groot zijn. Daar zijn coaches die zijn aangesloten bij de gemeente en waar je wellicht wel voor een PGB in aanmerking komt. 

winst

Er zijn steeds meer kinderen die andere hulp nodig hebben en scholen krijgen steeds minder geld om passende zorg aan te bieden. Steeds vaker horen we de term ‘eigen verantwoordelijkheid.’ Dat betekent dat je als ouder zelf hulp moet zoeken en financieren. Kinderen verdienen het om gehoord, gezien en geliefd te worden om wie ze zijn. Dat is winst! Plan direct een vrijblijvende intakesessie.