Helpt bij problemen van kinderen door inzet van een therapiehond

Niet meer bang voor honden

Allebei onze dochters komen heel graag bij Karin.
Voor onze jongste dochter zijn we bij Karin terecht gekomen om haar zelfvertrouwen wat omhoog te krijgen en haar faalangst onder controle te krijgen. Vanaf moment 1, de kennismaking voelden we een klik en sindsdien vraagt ze bijna dagelijks wanneer ze weer naar Karin mag.
Ook hondje Hannes is favoriet, voorheen waren beide dochters bang van honden, die angst is helemaal weg. In het najaar krijgen we zelfs thuis ook een hondje omdat de dames er helemaal weg van zijn.

Driftbuien

Voor onze oudste dochter zijn we Karin terecht gekomen omdat ze veel driftbuien had. Had inderdaad, want die zijn zoveel afgenomen. Mijn dochter heeft spreekangst en sinds we dit weten begrijpen we haar meer, voelen haar beter aan en kunnen haar beter begeleiden om zichzelf niet helemaal kwijt te raken in een driftbui. Dit heeft een wisselwerking want nu ze voelt dat we haar beter begrijpen heeft ze veel minder driftbuien.

Vooruitgang

Zonder Karin zouden we hier nooit achter zijn gekomen. Veel vooruitgang is al geboekt, vandaag doet ze zelfs een spreekbeurt voor haar klas ,samen met een vriendin en Karin. Wij zijn zeer dankbaar voor alle inzichten die wij hebben gekregen en de begeleiding die ze ons hele gezin biedt!