Helpt bij problemen van kinderen door inzet van een therapiehond

Zelf in Regie

In het afgelopen jaar heeft onze 7 jarige dochter coaching ontvangen van Hannes en Kaatje. Onze dochter heeft daar veel profijt van gehad en handvatten gekregen om andere keuze te maken, bijvoorbeeld blijf ik vast houden, of beweeg ik mee in bepaalde situatie,
waardoor ze zelf in regie blijft.

Oprecht

Wij hebben Karin ervaren als iemand die oprecht is en alles in het belang van het kind stelt, daarnaast zorgt ze dat de cirkel rond blijft, hoe gaat het met het kind, de thuis situatie en op school. Doordat Karin direct gelocaliseerd is op school (basisschool ’t Slingertouw locatie Waterrijk) zijn er korte lijntjes en kan coaching onder (voor kleuters of onder speciale omstandigheden) of meteen na schooltijd plaats vinden.

Terugkoppeling

Als ouders krijgen we iedere keer als onze dochter een sessie heeft gehad de terugkoppeling en kunnen we thuis het geleerde in praktijk brengen en aan Karin terug geven hoe het thuis gaat. Onze dochter vindt het altijd fijn om naar Karin te gaan, komt daar tot rust en kan zaken waar ze mee zit in vertrouwen bespreken. Hannes is heel toegankelijk voor de kinderen, waardoor er snel vertouwen is en Hannes helpt de kinderen bij het proces dat ze doormaken.