Helpt bij problemen van kinderen door inzet van een therapiehond

& Kaatje

Karin

& KaatjeIk ben Karin Jonkers. Moeder van een geweldige dochter en een geweldige zoon, trotse oma van twee prachtige kleindochters en sinds kort van een prachtige kleinzoon. Nu mijn kinderen volwassen zijn, heb ik meer dan genoeg ruimte in mijn hart en in mijn huis om andere kinderen individuele begeleiding en aandacht te geven die het verschil kunnen maken. Ik coach kinderen naar een situatie waarin zij zich prettig voelen en waarin ze krachtige groeikeuzes kunnen maken. Dit doe ik met hart en ziel. En met respect voor jou en voor je kind.

Juf

Meer dan 20 jaar heb ik gewerkt als leerkracht in het speciaal- en regulier basisonderwijs. Ik houd van de kracht en puurheid van kinderen.

Kinderen laten op allerlei manieren merken dat ze gehoord en gezien willen worden. Dat is een basisbehoefte. Soms kan er niet voldaan worden aan die behoefte. Terwijl dat zo nodig is voor hun hele verdere ontwikkeling. Mijn drijfveer is om het voor elk kind mogelijk te maken die basisbehoefte te vervullen.den. 

Vertrouwen

Ik werk met kinderen vanuit een grenzenloos vertrouwen in hun ontwikkeling.

Een beukennootje kan uitgroeien tot een enorme beukenboom, ook een kind beschikt over een groot potentieel wat erop wacht om tot ontplooiing te komen. Je hebt vast wel eens een plant zien opkomen tussen de stoeptegels. De drang om te groeien is een van de sterkste behoeften van elk levend wezen.”

Het Grote Deugdenboek voor ouders en kinderen    

      24

Respect

Respect gaat over keuzes maken waarmee je van waarde voor jezelf en voor de ander bent. Dat is mijn uitgangspunt. Ik help graag om een kind  volledig tot bloei te laten komen. Ik kijk, luister en stap in de belevingswereld van een kind om zijn of haar gevoelens te erkennen en tegelijkertijd te herkennen wat ouders voelen. Door de behoefte van het kind te achterhalen, kunnen we samen werken aan oplossingen. 

Eenvoud

Het hoeft allemaal niet groots en meeslepend te zijn om goed te zijn.ster

Meer weten

Wil je meer over mij weten of wil je weten of ik jou en je kind kan helpen bij leiderschap nemen over je eigen brein, neem dan contact met me op of plan een vrijblijvende intakesessie.

Lees meer over mijn Kernwaarden >


Download mijn cv